Rapid

Copos: "Am amanat conferinta de presa pentru ca Dinu Gheorghe a plecat din tara"

Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca motivul amânarii conferintei de presa care ar fi trebuit sa aiba loc astazi este ca noul presedinte, Dinu Gheorghe, a plecat din tara "dupa niste jucatori".

"Am amânat conferinta de astazi pentru ca domnul Dinu a plecat din tara, dupa niste jucatori. A plecat de dimineata, de la ora 03.00. A venit la birou la mine, unde a lasat contractul semnat si a plecat. Este un profesionist si o persoana foarte ambitioasa. Îsi doreste sa reuseasca cât mai repede", a spus Copos, care a refuzat sa dezvaluie identitatea sau nationalitatea jucatorilor pe care Dinu Gheorghe intentioneaza sa-i transfere la Rapid.

George Copos a precizat ca Dinu Gheorghe a semnat un contract "pâna la pensie": "Domnul Dinu a semnat un contract valabil pâna la pensie. Cred ca ar putea fi prelungit si din acel moment, dar numai sa nu fie prea batrân. Subnt convins ca am facut cea mai buna alegere".

Copos nu stie daca noul principal, Marius Sumudica, a semnat contractul. "Marius Sumudica nu stiu daca a semnat, domnul Dinu se ocupa de contractul antrenorului, el stie cel mai bine", a adaugat el.

Mediafax



Copos: "Am amanat conferinta de presa pentru ca Dinu Gheorghe a plecat din tara"