Rapid

Rapidul se schimba din temelii

Dinu Gheorghe va reveni la Rapid in functia de presedinte. Odata cu aceasta mutare, Rapid isi propune sa revina in elita fotbalului romanesc, prin aducerea unor jucatori de clasa si a unui nou antrenor. Vezi aici ce transferuri bomba pregateste Rapidul si cine are cele mai mari sanse sa fie antrenor.
Revenirea lui Dinu Gheorghe in Giulesti va produce schimbari masive. Ioan Andone este deja cu un pas la Dinamo, astfel ca giulestenii au nevoie de un nou antrenor.

Cele mai mari sanse le are Marius Sumudica, insa o varianta de rezerva este si antrenorul Brasovului, Viorel Moldovan. Primul are insa avantajul ca este un rapidist convins si ca ar putea facilita transferurile lui Moraes si Hora.

Dinu Gheorghe nu va sosi cu mana goala la Rapid, el urmand sa aduca mai multi jucatori de la Brasov, printre care Rui Duarte, Abrudan, Ezequias si Mihai Roman.

Rapidistii ii mai au in vizor pe Ioan Hora si Junior Moraes de la Gloria Bistrita, pentru care "Tata Jean" solicita peste 1.5 milioane de euro.

Banii din transferuri ar putea veni din vanzarile lui JUliano Spadacio, Costin Lazar si Vladimir Bozovici, pentru care George Copos spera sa obtina cel putin 4 milioane de euro.

Onlinesport


Rapidul se schimba din temelii