Rapid

Andone: "Speram in continuare la Liga Europa"

Antrenorul echipei Rapid, Ioan Andone, a declarat, sambata, dupa victoria obtinuta cu Gloria Bistrita, scor 2-1, in ultima etapa a Ligii I, ca giulestenii mai spera la un loc in viitoarea editie a Ligii Europa.

"A fost un meci echilibrat, noi am jucat mai bine în prima repriza, iar Bistrita în a doua. Din fericire i-am surprins pe contraatac si am reusit sa câstigam. Este bine ca am luat punctele pentru ca trebuie sa recunoastem ca am câstigat cu sansa. Aceasta victorie ne da sansa sa speram în continuarea la Liga Europa, în asteptarea deciziei de la TAS. Ar fi un lucru bun ca Rapid sa fie în noul sezon în Europa, pentru ca acesti suporteri merita", a declarat Andone.

Formatia Rapid Bucuresti a câstigat, sâmbata, partida disputata pe teren propriu, cu echipa Gloria Bistrita, cu scorul de 2-1 (1-0), în ultima etapa a Ligii I.

Rapid, echipa care a terminat campionatul pe locul sapte, poate evolua in Liga Europa daca Tribunalul pentru Arbitraj Sportivva schimba decizia in cazul Varga-Balan, astfel echipa din Grant depasind Dinamo in clasamentul final al Ligii I.

Oninesport



Andone: "Speram in continuare la Liga Europa"