Rapid

Andone: "Ma asteptam ca memoriul Rapidului sa fie respins"

Antrenorul echipei Rapid, Ioan Andone, a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, ca se astepta ca membrii Comisiei de Recurs sa respinga apelul înaintat de gruparea giulesteana în cazul Varga-Balan, tehnicianul fiind de parere ca la TAS sansele de câstig vor fi reale, nu ca pâna acum.

"Ma asteptam ca cei de la Recurs sa respinga memoriul Rapidului. Acum vom merge la TAS, acolo unde avem cu adevarat sanse sa câstigam. Altceva nu este nimic de comentat. Arbitrul a verificat toate legitimatiile, a dat drumul la joc, iar din punctul meu de vedere rezultatul corect e cel din teren. Cine a facut greseala, sa plateasca, dar Rapid nu a gresit cu absolut nimic", a spus Andone.

Comisia de Recurs a Ligii Profesionisite de Fotbal (LPF) a respins, vineri, memoriul clubului Rapid la decizia Comisiei de Disciplina, potrivit careia formatia Rapid a pierdut, cu 0-3, meciul cu FC Timisoara, deoarece i-a folosit pe jucatorii Dacian Varga si Tiberiu Balan.

Comisia de Disciplina a LPF a decis, în 9 aprilie, ca echipa Rapid sa piarda, cu scorul de 0-3, meciul cu FC Timisoara, considerând ca jucatorii rapidisti Dacian Varga si Tiberiu Balan nu aveau drept de joc în partida disputata la 5 martie si încheiata cu victoria rapidistilor cu scorul de 1-0.

Mediafax



Andone: "Ma asteptam ca memoriul Rapidului sa fie respins"