Rapid

Andone: "Ne indepartam de obiectivul propus"

Antrenorul echipei Rapid, Ioan Andone, a declarat, duminica, într-o conferinta de presa, ca formatia sa se îndeparteaza de obiectivul propus dupa înfrângerea suferita în fata gruparii CFR Cluj, scor 0-1, în etapa a XXVII-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"A fost un meci bun, în prima repriza am dominat clar, iar în repriza a doua Clujul a fost peste noi. Am venit pentru a duce echipa în Europa League, dar ne îndepartam de obiectivul nostru. Astazi am jucat bine, când joci cu o echipa buna joci bine. Atmosfera, terenul, totul te fac sa te autodepasesti. Noi suntem cu problemele noastre, nu poti sa aliniezi cea mai buna echipa, sunt probleme cu jucatorii, pentru ca e greu sa-i remontezi psihic dupa ce am avut ghinion cu Ceahlaul. Altfel veneam aici, dupa o victorie cu Piatra Neamt. Daca nu facem noua din noua putem sa ne luam adio de la Europa League. Rapidul nu are voie sa stea unde e, acolo, niciodata", a spus Andone.

Întrebat despre decizia Comisiei de Disciplina, care a hotarât ca Rapid sa piarda la masa verde meciul cu FC Timisoara, din etapa a XX-a a Ligii I, Ioan Andone a raspuns. "Stati linistiti, o sa luam punctele înapoi, cine a gresit o sa plateasca, TAS-ul o sa ia decizia corecta, pentru ca nimenu nu i-a obligat pe cei de la LPF sa puna stampila. O sa vedeti la TAS ca se schimba decizia. Domnul Dragomir, ca presedinte al Ligii nu avea voie sa-si dea cu parere pâna nu se termina judecata. Nu am auzit ca un presedinte de liga sa se duca cu actele oficiale sa le arate la televizune, pâna nu se judeca un caz. Sa se judece totul si dupa aia tu arati. Nu stiu ce vrea domnul Dragomir, sa ramâna, sa plece.. Sta de atâtia ani acolo. Mitica vrea sa demonstreze ca e cel mai bun din fotbal, dar el nu a investit niciun leu".

Ioan Andone i-a avertizat pe oficialii de la CFR Cluj si a afirmat ca ar fi o greseala sa se creada campioni. "Daca cei de la CFR fac greseala sa se creada campioni acum, or sa piarda titlul. Cred ca la Timisoara se va termina egal, care-i va avantaja. Cred ca acest campionat se va juca pâna în ultimele etape", a mentionat antrenorul.

Tehnicianul formatiei Rapid s-a aratat deranjat de suspendarile primite de antrenori în urma declaratiilor pe care le dau. "În România nu ai voie sa-ti dai cu parerea, zici ca nu traim într-o tara democratica. Asta e problema Comisiei de Disciplina, daca ma duc eu dupa meci sa vorbesc cu arbitrul? Pai ce sa înteleaga cei de la Comisia de Disciplina, pentru ca ei nu au nicio treaba cu fotbalul. Parca vad ca dupa declaratiile de acum, o sa ma cheme, marti, la Comisie", a spus, vizibil iritat, Andone.

Referindu-se la primirea facuta de public, Andone a spus: "Ma bucur de primirea pe care mi-au facut-o suporterii, în alte parti se uita ca am facut lucruri bune".

Formatia CFR Cluj s-a impus, duminica, pe teren propriu, în fata echipei Rapid Bucuresti, cu scorul de 1-0 (0-0), într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I.

Mediafax



Andone: "Ne indepartam de obiectivul propus"