Rapid

Dacian Varga da LPF in judecata

Ajuns la capatul rabdarii din cauza incertitudinii care planeaza asupra cazului sau, Dacian Varga anunta ca va da la sfarsitul acestei saptamani Liga Profesionista de Fotbal in judecata.
"Conteaza pentru cineva cum ma simt? Am venit la Rapid sa joc fotbal, nu sa am procese si problemele care le am acum. Nici în visele cele mai urâte nu ma gândeam ca mi se poate întâmpla asa ceva. Am fost în cantonament cu echipa, acum merg acasa. Eu aflu din ziare ce decizii se iau, asa mi s-a întâmplat si acum. Daca pâna la sfârsitul saptamânii nu se ia o decizie care sa-mi fie favorabila, am vorbit cu avocatul meu si o sa dam în judecata Liga.

Nu poate continua la infinit aceasta judecata în care eu nu am nicio vina. De jucat în alta parte oricum nu mai pot juca, unde se mai fac transferuri? Trebuie sa fiu tare si sa trec peste asta, o sa fiu mai puternic, în viata înveti multe. Domnul Andone ma încurajeaza, conteaza foarte mult sa simti pe cineva alaturi”, a spus Dacian Varga pentru Ring.

Dacian Varga este suspendat provizoriu de Liga Profesionista de Fotbal, dupa ce FC Timisoara a contestat dreptul sau de joc in meciul direct.

Onlinesport


Dacian Varga da LPF in judecata