Rapid

Andone: "Jucatorii mei au valoare"

Antrenorul Rapidului, Ioan Andone, este de parere ca jucatorii sai si-au demoinstrat valoarea prin succesul inregistrat sambata pe terenul celor de la International Curtea de Arges.
"Le-am spus jucatorilor la pauza ca se poate. Au valoare, au demonstrat asta. Obiectivul nostru e Europa League, dar trebuie sa o luam pas cu pas. M-am gândit ca poate am gresit echipa. Aveam foarte multe solutii. Sa joc cu Bozovic în locul lui Diego Ciz, sau 4-2-3-1, cu Ionita în fata. Îti trec multe prin cap atunci când primesti gol. O sa mai fie schimbari, o sa mai aveti surprize.

Eu stiu ce au jucat în primele sapte etape din retur, dar mai mult nu puteam sa fac în doua zile. E bine ca am câstigat. Eu o sa fiu extrem de corect în munca depusa aici. Mi-am dorit sa ma întorc în fotbalul românesc, iar în vara vom vedea ce va fi. Casa mea e lânga locul unde se întâlneste galeria lui Dinamo, nu cred ca voi avea probleme cu ei. Nu am avut niciodata, nici când eram la Cluj. Eu am venit aici sa vad ce se poate face, încerc. Planul pe trei ani e foarte tentant, dar trebuie sa vedem ce facem în aceste doua luni", a spus Ioan Andone.

Ioan Andone a debutat cu succes pe banca giulestenilor, castigand meciul cu International Curtea de Arges, scor 2-1.

Onlinesport


Andone: "Jucatorii mei au valoare"