Rapid

Copos despre Andone: "Diamantul coroanei"

George Copos are numai cuvinte de lauda la adresa noului antrenor din Giulesti, Ioan Andone. Intr-un mesaj postat pe blogul sau, cu ocazia sarbatorilor pascale, Copos l-a numit pe Andone 'diamantul coroanei'.
<
Personal, consider ca aceasta reusita constituie „diamantul coroanei” dintr-o serie care a început cu dreptul de joc obtinut de Sapunaru saptamâna trecuta si sper sa continue cu alte evenimente fericite.

De pilda, mi-as dori ca pe aceasta lista sa se înscrie cât de curând rezolvarea favorabila a situatiei jucatorilor Varga si Balan, în cazul carora reamintesc cu toata claritatea si responsabilitatea ca Rapidul a fost de buna-credinta. De asemenea, mi-as dori ca meciul de mâine, cel de la Pitesti cu International Curtea de Arges, sa ne aduca trei puncte, care ne sunt atât de necesare. În fine, ar fi o mare bucurie pentru mine sa vad ca întreaga suflare rapidista revine la spiritul de fairplay de acum câtiva ani, ca toti fanii echipei din Giulesti privesc confruntarea sportiva ca pe un spectacol, nu ca pe un jihad, asa cum o considera câtiva.

Desi sunt bucuros de ceea ce se întâmpla în ultima vreme la Rapid, sunt totodata constient ca aceste întâmplari produc în anumite zone ale fotbalului românesc aversiuni si adversitati, iar acestea, la rândul lor, favorizeaza luarea unor decizii nefavorabile. În ciuda lor, noi vom continua sa ne batem cu armele sportivitatii pentru sansele pe care le avem. Pentru ca noi trebuie sa jucam în Europa, Rapidul înseamna totusi ceva în fotbalul românesc!

Cu speranta si cu încrederea ca echipa noastra va avea un parcurs fructuos pâna la sfârsitul acestei editii a campionatului, le doresc în primul rând fanilor Rapidului sa aiba un Pasti fericit alaturi de cei care le sunt dragi si îi asigur ca deciziile pe care le luam la club urmaresc înainte de orice sa le asigure lor un plus de satisfactie si de bucurie, fiindca fotbalul fara suporteri nu exista.

Jucatorilor si staff-ului clubului Rapid le doresc si lor sa petreaca sarbatoarea pascala cu bucurie, cu speranta si cu determinare în efortul lor de a fi tot mai buni, tot mai performanti.

Un Pasti linistit si îmbelsugat de asemenea în casele si în sufletele tuturor oamenilor angajati într-un fel sau altul în fenomenul fotbalistic românesc.
Nu în ultimul rând, contestatarilor de profesie le urez ca sarbatoarea Învierii sa le aduca suflet curat si bucurie alaturi de familii, le urez ca nimeni niciodata sa nu le aduca injurii nejustificate si nemeritate nici lor, nici celor care le sunt dragi.>>


Copos despre Andone: "Diamantul coroanei"