Rapid

Stache revine la negocieri

Omul de afaceri german Lutz Stache sustine ca va reincepe peste cateva zile negocierile cu George Copos pentru a prelua pachetul majoritar de actiuni al clubului din Giulesti.
"Am fost plecat în concediu, în Thailanda, de unde m-am întors abia de câteva zile. Eu nu am renuntat la intentia de a cumpara clubul Rapid. Chiar am de gând ca, în zilele urmatoare, sa reiau discutiile cu domnul Copos si ramâne de vazut ce se va întâmpla. Eu, unul, sunt în continuare interesat de echipa din Giulesti.

Am avut mai multe discutii cu domnul Copos, iar acestea au mers bine pâna la un punct. A aparut însa acea problema cu o datorie de sapte-opt milioane de euro catre o persoana (n.r. - Fathi Taher), iar atunci am întrerupt negocierile, pentru a se lamuri acea situatie. Au venit apoi Sarbatorile de Iarna si am plecat în concediu, de unde m-am întors, asa cum v-am mai spus, doar cu câteva zile în urma. Daca se vor lamuri toate aceste probleme, sunt dispus sa preiau clubul", a spus Stache pentru EVZ.

Stache a negociat timp de trei luni cu George Copos preluarea clubului, insa nu poate sa spuna ferm ca a simtit ca acesta isi doreste sa vanda echipa.

"Numai Dumnezeu stie care sunt adevaratele intentii ale domnului Copos! Eu, unul, înclin sa cred ca da, a vrut sa vânda, altfel nu cred ca si-ar fi dat interesul atât de mult în aceasta privinta", a comentat Stache.

Onlinesport


Stache revine la negocieri