Rapid

Grecii i-au dat cu flit lui Copos

George Copos a avut o incercare de a vinde Rapidul unui om de afaceri din Grecia, pe numele sau Socrates Kokkalis. Acesta a stat la masa negocierilor cu George Copos, insa in momementul in care a vazut ce poate sa cumpere, a blocat orice discutie.
Socrates Kokkalis, patron si la gruparea greaca Olympiakos, a dat dovada de diplomatie si a pus esecul negocierilor pe seama crizei financiare.

"Domnul Copos mi-a propus sa cumpar Rapidul. E un club de traditie in Romania si pretul era unul atractiv, insa la o analiza mai atenta a detaliilor am constatat ca nu mi-ar fi fost deloc usor. E criza financiara mare la ora asta, iar la club lucurile nu sunt deloc clare", a spus Kokkalis.

Cum si Fathi Taher a renuntat, iar Ionut Negoita pare interesat doar de publicitate, singura solutie pe care George Copos o mai are este eternul minoritar Jean Valvis. Acesta sustine ca va face din Rapid o echipa mai tare decat Manchester United.

De la aceasta declaratie, ne dam seama ca Valvis nu este departe de Fathi Taher, care anunta ca vrea sa castige Campionatul European cu Rapid.

Onlinesport


Grecii i-au dat cu flit lui Copos