Rapid

Daniel Niculae nu mai revine la Rapid

Antrenorul Rapidului, Marian Rada, a anuntat, joi, ca revenirea lui Daniel Niculae in Giulesti este imposibila, deoarece acesta are un salariu foarte mare.
"Noi vorbim de probleme financiare si vrem sa il aducem pe Daniel Niculae, care are 700.000 de euro salariu. Mi-ar fi simplu sa il sun si sa ii spun <>, dar apoi cand vine la masa tratativelor nu se va realiza transferul", a spus Marian Rada la Telesport.

Marian Rada a mai afirmat ca este multumit de modul in care s-au comportat fotbalistii sai si a precizat ca a stabilit deja echipa de start.

"Jucatorii sunt peste asteptarile mele, se pregatesc de startul returului. Ei stiu foarte bine ca jucand bine, altfel vor fi vazuti de lumea fotbalului si de anumite echipe care vor sa ii achizitioneze. Am primul 11 conturat deja. Jucatorii cred si ei in titlu si se pregatesc ca atare", a explicat antrenorul.

Tehnicianul giulestenilor a comentat si posibilitatea amanarii startului sezonului din Liga I, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

"Sa nu uitam ca mai este mai mult de o saptamana pana la startul returului. LPF insista ca acest retur sa inceapa la data stabilita pentru ca nu ar dori sa aglomereze programul", a opinat Rada.

Onlinesport


Daniel Niculae nu mai revine la Rapid