Rapid

Peseiro: "Este un rezultat just, dar nu este bun pentru noi"

Antrenorul Jose Peseiro a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca rezultatul obtinut de Rapid in partida de la Craiova, cu Universitatea, din cadrul etapei a XV-a a Ligii I, scor 0-0, este just, dar nu e bun pentru echipa sa.

"A fost un meci dificil, in care toti jucaturii mei s-au implicat total. Este un rezultat just, dar nu este bun pentru noi. Imi felicit jucatorii pentru modul in care au luptat in aceasta partida. Cred ca am trecut peste acel moment prost prin care echipa a trecut. Jucatorii au facut tot poibilul sa castigm, dar cei de la Universitatea Craiova au jucat foarte bine. In general, antrenorii echipelor care sunt pe primele locuri spun ca arbitrajul este bun. Si eu, la Rapid, chiar daca suntem pe locul opt, spun ca arbitrii din Romania sunt foarte buni. Se intampla deseori sa castigi sau sa pierzi pe greseala arbitrilor, dar mereu exista o lege a compensatiei. In fotbal, toata lumea greseste, de la jucatori, arbitri si antrenori", a spus Peseiro.

Jose Peseiro a mentionat ca prezenta lui George Copos la partida de la Craiova a fost importanta.

Formatia Universitatea Craiova a remizat, sambata, pe teren propriu, scor de 0-0, in fata echipei Rapid Bucuresti, intr-o partida contand pentru etapa a XV-a a Ligii I.

Mediafax



Peseiro: "Este un rezultat just, dar nu este bun pentru noi"