Rapid

Peseiro a fost tinut o ora in sedinta de Copos si Taher

Conducatorii Rapidului, Fathi Taher si George Copos, au organizat o sedinta de urgenta in sala de protocol a stadionului din Giulesti, acolo unde l-au chemat pe Jose Peseiro, dar si pe directorul general Constantin Zotta.
Astfel, Peseiro nici nu s-a prezentat la conferinta de presa, in locul sau fiind trimis unul dintre secunzii portughezi.

Se pare ca bossii giulesteni i-au cerut explicatii acestuia pentru jocul dezastruos al echipei din ultimele etape mai ales ca i-au fost adusi toti jucatorii ceruti in vara.

De asemenea, Taher este decis sa ii dea un ultimatum acestuia pentru ca in cazul in care nu califica Rapidul in grupele UEFA sa fie dat afara.

Sedinta a durat aproximativ o ora, timp in care Peseiro le-a explicat conducatorilor ca Rapid trece printr-o pasa proasta din care va reusi sa iasa joi, la meciul cu Wolfsburg.

Taher a decis sa ii mai acorde o sansa tehnicianului, insa doar pana la partida de joi, atunci cand, in cazul in care Rapid nu se califica in grupele Cupei UEFA, va lua masuri drastice atat impotriva subalternilor din conducerea executiva, cat si celor din stafful tehnic, dar si jucatorilor.

Onlinesport: Daniel Popescu


Peseiro a fost tinut o ora in sedinta de Copos si Taher