Rapid

Peseiro: "Sunt sigur ca vom lua campionatul"

Cu o singura victorie in ultimele sase meciuri la Rapid, Jose Peseiro ramane in continuare optimist si da asigurari ca echipa de sub Podul Grant va castiga titlul de campioana.
"In primul rand, imi doresc sa jucam mult mai bine decat am facut-o in ultimele etape. Trebuie sa castigam pentru a ne reveni si pentru a gasi drumul cel bun pe care am pornit in primele etape. Sunt sigur ca putem juca la un nivel inalt, asa cum am jucat la inceputul campionatului. Ne pastram obiectivul de a castiga campionatul. Avem o echipa foarte buna, jucatori profesionisti si sunt sigur ca vom reusi", a spus Peseiro pe site-ul clubului.

Tehnicianul portughez le-a transmis un mesaj suporterilor care la meciul cu FC Arges ii vor acorda un avertisment, dupa cum chiar Gigi Corsicanu a anuntat.

”Le multumesc fanilor care ne-au sustinut pana acum, ii rog sa vina la stadion pentru ca avem nevoie de sprijinul lor si impreuna cu ei sunt sigur ca vom reusi sa castigam. Avem puterea sa trecem peste tot, cu ajutorul lor", a adaugat lusitanul.

Mijlocasul Rapidului, Ovidiu Herea, considera cu un succes in fata lui FC Arges le-ar ridica moralul jucatorilor inaintea returului cu Wolfsburg din Cupa UEFA.

„Va fi un meci pe care trebuie sa-l tratam cu maxima seriozitate, in care trebuie sa jucam la adevarata noastra valoare si sa castigam. Avem nevoie de victorie cu Argesul pentru a aborda cu un moral ridicat meciul cu Wolfsburg, in speranța reusirii calificarii in grupe", crede Herea.

Golgheterul giulestenilor din acest sezon, Juliano Spadacio, sustine ca Rapid este obligata sa obtina victoria in meciul de duminica.

"Trebuie sa castigam partida cu FC Arges. Vom da tot ceea ce avem mai bun in acest meci si asta inseamna ca vom face totul sa castigam. Le promitem suporterilor nostri un meci frumos, in care se va vedea dorinta noastra de a invinge. Ne dorim acelasi suport din partea fanilor, ca si pana acum, iar la final sper ca vom fi cu totii fericiti si vom sarbatori impreuna", a conchis Spadacio.

Meciul dintre Rapid si FC Arges, din etapa a noua a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 21:00.

Onlinesport


Peseiro: "Sunt sigur ca vom lua campionatul"