Rapid

Copos i-a pus gand rau lui Peseiro

George Copos a lasat sa se inteleaga ca l-ar demite pe Jose Peseiro daca ar avea putere totala de decizie in conducerea Rapidului. Dupa infrangerea cu Wolfsburg, scaunul lui Peseiro se clatina din ce in ce mai tare.
"Eu nu mai am putere de decizie la Rapid, domnul Taher este cel care conduce. Nu sunt decat un simplu suporter. Daca l-as demite pe Peseiro? Nu pot sa va raspund la aceasta intrebare!", a declarat George Copos pentru EVZ.

Motivul pentru rezultatele slabe ale Rapidului din ultima vreme este lipsa presiunii, considera fostul patron al giulestenilor.

"Inainte, voi, cei de la presa, imi spuneati  domnul Presiune si ma criticati mereu ca pun presiune pe jucatori si pe conducerea tehnica. Acum, iata ce se intampla! Nu mai are cine sa puna presiune! Trageti voi concluziile si identificati motivul acestor esecuri", sustine Copos.

Sub comanda lui Jose Peseiro, Rapid a disputat opt meciuri oficiale, dintre care patru au fost pierdute, in timp ce patru castigate. In cazul unei eliminari din Cupa UEFA, nu este exclusa demiterea tehnicianului portughez.

Onlinesport


Copos i-a pus gand rau lui Peseiro