Rapid

Atac dur al Rapidului la Muresan

Conducerea clubului Rapid a emis, duminica, un comunicat de presa, in care presedintele campioanei CFR, Iuliu Muresan, este atacat dur dupa ce a avut curajul sa critice brigada de arbitri din meciul direct.
"Anul trecut, cand CFR a castigat in Giulesti cu sprijinul grosolan al arbitrilor, un anume domn Muresan de la Cluj facea pe niznaiul, spunand ca „asta e, se intampla in fotbal!”. Cugetarea sa adanca venea, bineineteles, dupa ce fusese in vestiar, impreuna cu Andone, si felicitase, zice-se, brigada care ajutase la greu formatia din Cluj", scriu rapidistii.

"Acelasi domn Muresan da astazi lectii de arbitraj si de comportament, uitand brusc de toate ironiile sale scapatate si lipsite de haz, rostite si acelea intr-o limba romana curios de chinuita pentru nivelul unui medic, deci presupus intelectual. Domnul Muresan, care nu se pricepe nici la vorbit (o face fara punct si fara virgula, cu intonatie de lectie invatata pe de rost) si cu atat mai putin la fotbal, ar trebui sa lase nasul un pic mai jos si sa cugete un pic la unele vorbe din popor, printre care se afla, de exemplu, si cea referitoare la „ce tie nu-ti place altuia nu-i face!”. Aroganta o fi buna si ea cateodata, dar – inca o pilda straveche – „ce-i prea mult strica”, a mai adaugat conducerea Rapidului.

Oficialul clujenilor se declarase extrem de dezamagit de prestatia brigazii de arbitraj din derby-ul cu Rapid pe care a acuzat-o ca a influentat rezultatul final. "Am fost dezavantajati clar de Bogaciu. Rapid a jucat in 12 oameni. Daca nu era eliminat Dani, sunt convins ca am fi castigat. Am fost mai buni decat Rapid, inclusiv cand am avut un om in minus. La fel ca in Ghencea, am avut un arbitru din Bucuresti si nu e normal. In plus, acuz comportamentul sub orice critica al suporterilor giulesteni, am fost scuipat si injurat ca la usa cortului, cum nu mi s-a intamplat in viata mea. Organizarea Rapidului la acest meci a fost absolut penibila", a spus Muresan.


Atac dur al Rapidului la Muresan