Rapid

Ultimatum pentru Boloni: luni, ora 10:00

Actionarul FC Rapid Fathi Taher a declarat ca oficialii rapidisti vor opta pentru un alt antrenor daca pana luni, la ora 10.00, Ladislau Boloni nu va semna contractul cu gruparea "alb-visinie", precizand ca s-a discutat deja cu doi tehnicieni straini, ale caror nume nu a dorit sa le dezvaluie.
"Am terminat negocierile cu Boloni, acum discutam cu avocatul lui. Daca se semneaza pana luni la ora 10.00, cand este termenul fixat de noi, la ora 12.00 il prezentam oficial pe domnul Boloni. Nu cred ca se va razgandi, dar daca nu se semneaza, noi avem inca doua variante, doi antrenori straini. Nu vreau sa pun presiune pe domnul Boloni, dar sunt doi antrenori cu care negociem si pe care i-am adus deja aici la Bucuresti", a subliniat Taher.

Patronul Rapidului s-a intalnit, vineri, la baza Pro Rapid, cu directorul general Constantin Zotta si cu presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti, Gheorghe Raducanu, cunoscut sub numele de Gigi Corsicanu.

In ultima perioada, Ladislau Boloni a negociat cu oficialii FC Rapid preluarea, din aceasta vara, a functiei de antrenor principal.

Mediafax


Ultimatum pentru Boloni: luni, ora 10:00