Rapid

Toma: "Ii vom da drumul lui Maftei"

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Rapid, Constantin Toma, a declarat ca Vasile Maftei poate pleca din Giulesti la orice echipa care ofera in schimbum sau 1 milion de euro. Oficialul rapidistilor a mai afirmat ca Dani Coman ramane in continuare in vederile viitorului antrenor si ca acesta va primi o oferta de prelungire a contractului.
"Daca dumnealui (n.r. Vasile Maftei) va gasi un alt club, eu sunt foarte bucuros daca sportivul poate sa evolueze in cariera si sa ii fie mai bine. Ii vom da drumul, nu ii vom pune probleme", a spus conducatorul giulestenilor, intr-un interviu acordat pentru Telesport, spre dezamagirea jucatorului, care se intreaba <>.

In ceea ce priveste situatia lui Danut Coman, Constantin Toma a afirmat ca portarul giulestenilor a refuzat oferta de marire a salariului, estimata la 200 de mii de euro, si ca Fathi Taher si George Copos ii vor face o alta propunere.

"Daca noi i-am facut i-am facut o oferta domnului Coman, dorinta noastra este sa ramana. Cu toate aceastea, daca sportivul insista sa plece, avem in vedere si o alta alternativa, totul este posibil. Intr-adevar, Dani Coman nu a mai primit de doua saptamani nicio oferta de prelungire a contractului, pentru ca stabilisem sa avem o intalnire dupa intoarcerea lui din Antalya, dar cand a venit el, eu eram plecat din tara. Noi ne dorim sa ramana. I-am facut o oferta care nu a fost foarte bine primita de el. In aceste conditii, bineinteles ca ii vom face o noua oferta", a explicat Toma.

Onlinesport


Toma: "Ii vom da drumul lui Maftei"