Rapid

Boloni negociaza cu Taher preluarea Rapidului

Noul patron al Rapidului, Fathi Taher se va afla in aceste zile in Emiratele Arabe Unite, acolo unde va incerca sa il convinga pe Ladislau Boloni sa preia functia de manager general al giulestenilor.
"Rapid are nevoie de un manager gen Ferguson. Domnul Taher va fi vineri in Dubai si va avea o intalnire cu domnul Boloni", a spus Copos, citat de TVR.

Conform sursei citate, noii conducatori ai Rapidului sunt dispusi sa cheltuie aproximativ 10 milioane de euro pe transferuri in aceasta vara, iar directorul general adjunct Grigore Sichitiu a plecat deja in America de Sud pentru a urmari fotbalisti.

Desi initial anuntase ca lista sa ii cuprinde pe Razvan Lucescu si Ioan Ovidiu Sabau, Taher a fost convins de Copos sa apeleze la Boloni, deoarece Lucescu wsi Sabau sunt sub contracte cu alte grupari care nu vor sa le dea drumul.

Ladislau Boloni se afla in atentia lui George Copos inca din vara trecuta, atunci cand actionarul rapidist anunta ca il doreste la echipa, insa de fiecare data s-a limitat sa declare doar in presa, fara sa ii faca vreo oferta concreta fostului selectioner al Romaniei din perioada 2000-2001. Acesta din urma, aflat sub contract cu formatia Al-Jazeera, si-a aratat in nenumarate randuri disponibilitatea de a prelua gruparea bucuresteana in cazul unei oferte avantajoase.

Onlinesport: Daniel Popescu


Boloni negociaza cu Taher preluarea Rapidului