Rapid

Fanii Rapidului au facut haos in 41

Zeci de suporteri ai echipei Rapid au blocat sinele tramvaiului 41 din Bucuresti si au luat la bataie un tramvai intreg in care se aflau suporteri ai Stelei care se intorceau de la meciul cu Universitatea Cluj. Derbedeii giulesteni n-au avut mila si au lovit si oameni in varsta, dar si fete, care nu aveau nici o treaba cu echipa Steaua.
Potrivit Fanatik, luni seara, in jurul orei 23:00, la cateva minute dupa terminarea meciului din Ghencea, peste 100 de huligani rapidisti, aceiasi care la meciul cu Steaua au aruncat cu obiecte pe teren, fapt ce a dus la pierderea meciului la masa verde, au luat cu asalt tramvaiul 41, in care se afla si un fotbalist de la Zimbrul Chisinau.

"Nu pot sa cred ce s-a intamplat. Au fost scene de o brutalitate iesita din comun. Aproximativ 20 de suporteri s-au pus pe sina tramvaiului pentru ca acesta sa nu mai poata trece. Incredibil, vatmanul a fost atat de inconstient si le-a deschis si usile pentru a ajunge la noi. 100 de suporteri ai Rapidului, cu bate si lanturi au patruns in tramvai si au lovit pe toata lumea. "Dati in toti!", a fost mesajul unuia dintre liderii lor. Au batut femei in varsta, copii, suporteri si oameni nevinovati. Eu am scapat ieftin, mi-am luat doar vreo doua bite pe corp si am reusit sa il protejez cat de cat si pe jucatorul de la Zimbru pe care eu il invitasem sa vada partida, pentru a-si face o idee despre fotbalul romanesc. Venise si pentru a semna un contract cu Petrolul. Am fugit amandoi prin noroaie si balti pentru a ne salva. Era incredibil sa vezi niste huligani care alearga cu bate si lanturi in mana fete de 20 de ani, sau batrane care erau luate palme de la aceste animale. Iar fortele de ordine nu stiu pe unde erau. Nu ne-a aparat nimeni de aceste animale", a povestit crainicul Stadionului Steaua.

Totusi, site-ului suporterilor stelisti, fcsteaua.ro, sustine ca de fapt cei care au atacat tramvaiul 41 erau suporterii Universitatii Cluj alaturi de cei ai lui Dinamo, care nu au fost lasati sa intre de la inceputul meciului din Ghencea.

Onlinesport


Fanii Rapidului au facut haos in 41