Rapid

Sichitiu: "Vrem victoria la Cluj"

Directorul general adjunct al clubului Rapid, Grigore Sichitiu, a declarat ca echipa de langa Podul Grant merge pentru a obtine cele trei puncte la Cluj.
"Marian Rada a studiat foarte bine adversarul, si-a luat toate masurile si speram ca a ales cel mai bun '11' pentru a obtine victoria. Rapid este in crestere si intr-o continua lupta pentru a-si realiza obiectivul. Toata lumea de la club este conectata sa ne urmarim drumul nostru si numai al nostru, nu ne intereseaza speculatiile. Cat exista sanse teoretice, de ce nu am incerca sa le fructificam?", a spus Sichitiu la Special.

Oficialul rapidist mai spera ca meciul Rapid - Steaua va fi rejucat si asteapta o minune din partea CAF. "Am trecut peste marea nedreptate care ni s-a facut in meciul cu Steaua. Am facut recurs la CAF si vom merge mai departe. Indiferent ce se spune, noi nu aplecam urechea la orice fel de speculatii. Am vazut in presa ca exista un personaj atat de mare care da puncte si ia puncte. Nu exista nici un fel de onoare, nu face nimanui cinste", a precizat Sichitiu.

Onlinesport


Sichitiu: "Vrem victoria la Cluj"