Rapid

Lovitura lui Copos: ultras recalcitrant transformat in miel director de marketing!

Lovitura de marketing la Rapid! George Copos a pus ca director al departamentului de Marketing un ultras forumist care il toca marunt pe blogul personal, sub numele de Rassie. Noul director de marketing s-a intors 180 de grade dupa ce a primit functia. De unde nu il scotea pe Copos din "comunist", acum este numai lapte si miere. In plus, Rassie a avut de-a lungul timpului dueluri sub centura cu fani cel putin la fel de agresivi ca si el din tabara Stelei. Totul in materialul exclusiv de mai jos.

0Gabriel Fuior alias "Rassie" este un cunoscut al forumurilor de sport. Este, alaturi de "clasici" precum Toshiro sau Gica Chioru (fani ai Stelei), un "demn" aparator al Rapidului pe comunitatile virtuale, cu idei putine, dar agresive.

Iata o lupta la baioneta intre cei doi fani, pe un forum:

Toshiro: Iar m-ai prins... Pun pariu ca m-ai vazut prin fundu' halbei... Imbecil incurabil...

Rassie: Da, da, nu m-ar surprinde catusi de putin, criminalule! Te dai singur de gol!

Toshiro: Mascarici dezaxat, fuga la tratament...

Rassie: Bai alogenule, PCR era inexistent in Romania pana in 44, panimaiesi rebut genetic! Nu vezi ca totul in tine rasuna a bolsevism iudaic in care dezinformarea este la loc de cinste la fel ca si in raport? Rebut genetic, nu romanii sunt de vina pentru HOLOCAUSTUL ROSU asa cum tu si alti zevzeci incercati sa mintiti acest popor de la care ati tot supt si inca mai sugeti (din pacate nu ce v-as dedica io)!

Toshiro: Gabore, pliscu' mic, ca ti-l pierzi...

Rassie: Las` ca-ti ramane datul in gat!

In afara de aceste dialoguri inteligente, Rassie scria constant pe blogul lui George Copos, criticandu-l constant cat se poate de acid pe seful de la Rapid Bucuresti. Il acuza in terrmeni eleganti ca ascunde adevarul suporterilor, fara a pierde niciodata ocazia sa il eticheteze "comunist" si absolvent la Stefan Gheorghiu.

Mesaj al lui Rassie catre Copos: Trebuie sa recunosc aici meritele Academiei Stefan Ghoerghiu! Da, le stie si colegul dvs de banca la acea academie, respectiv domnul Badea de la Dinamo!  Ati creat deja acel `curent al schimbarii`, conform a ceea ce ati invatat la Stefan Gheorghiu numai ca atunci asa ceva se numea “rotatia cadrelor”.

Continua Rassie catre Copos: Domnule Copos, lasati briz brizurile (lasati cearta de culise), nu va folositi de Rapid pentru a va atinge meschinele dvs scopuri! Daca aveti polite de platit, va rog sa le faceti cum trebuie!  Domnule Copos, in foarte curand timp, daca veti continua pe aceeasi linie, va veti trezi cu un `RAUS` categoric!

Aceste mesaje erau inainte. Insa, dupa instalarea in funcia de director de marketing al clubului Rapid, Rassie si-a schimbat total atitudinea:

Dupa numire: "Domnilor, sunt foarte multe de spus si mai ales foarte multe de facut! Cum imaginea joaca un rol esential, una din primele masuri pentru care am gasit cooperare totala din partea domnului Copos este legata de readucerea locomotivei!"

Adaugam noi: Rassie, ai inceput sa vorbesti ca la Stefan Gheorghiu! In rest, excelent marketing la Rapid! Copos dovedeste ca este un mare strateg, fie si comunist, si ca a invatat multe la Stefan Gheorghiu!

Onlinesport: Cristian Soitu, Vadim Cusnarencu



Lovitura lui Copos: ultras recalcitrant transformat in miel director de marketing!