Poli Iasi

Onut sustine ca iesenii pot obtine cel putin un punct in meciul cu CFR Cluj

Fundasul gruparii Politehnica Iasi, Bogdan Onut, a declarat, miercuri, ca fotbalistii antrenati de Ionut Popa pot obtine cel putin un punct din partida contra echipei CFR Cluj, in etapa a 6-a a Ligii I, transmite corespondentul NewsIn.
"Campioana, necampioana, cred ca CFR Cluj poate fi incurcata, daca punem osul cu totii la bataie. Nu conteaza cu ce echipa jucam, nu conteaza ca intalnim o echipa de la retrogradare sau una de pe podium, trebuie sa scoatem punct sau puncte", a spus Bogdan Onut. Capitanul gruparii din Copou s-a aratat ingrijorat de situatia din clasament a echipei sale si a opinat ca "toate meciurile sunt capitale".

Stoperul gruparii iesene considera ca CFR Cluj nu este in cea mai buna forma si poate fi incurcata, chiar si pe terenul ei: "Nu doar noi abordam meciul de sambata cu cutitul la os, ci si cei de la CFR. Clujenii nu au avut un debut bun de campionat, iar contracandidatele la titlu au luat deja un usor avans. Va fi greu cu CFR-ul, dar cred ca putem profita de slabiciunile pe care le-au aratat elevii lui Ioan Andone in primele etape. Trebuie sa ne batem si cu granzii la victorie, altfel ne va fi foarte greu".

Politehnica Iasi nu a obtinut niciun punct dupa cele 4 etape disputate, avand 4 infrangeri consecutive. Partida Politehnica Iasi-Farul Constanta, din cadrul etapei a 5-a a Ligii I, nu s-a mai disputat, dupa ce instalatia de nocturna a stadionului Emil Alexandrescu nu s-a aprins in timp regulamentar. Oficialii formatiei iesene au depus luni un memoriu la Comisia de Disciplina a FRF, prin care au cerut ca partida cu Farul, din etapa a 5-a a Ligii I, sa fie reprogramata. In cazul in care demersul iesenilor nu va avea succes, partida Poli Iasi-Farul va fi omologata la masa verde cu scorul de 3-0 in favoarea oaspetilor.

CFR Cluj va juca intalni Politehnica Iasi, vineri, de la ora 21:45, intr-o partida programata in cadrul etapei a 6-a a Ligii I.

NewsIn


Onut sustine ca iesenii pot obtine cel putin un punct in meciul cu CFR Cluj