Poli Iasi

Popa: "Daca Ceahlaul termina pe 10, cerea sa joace in Liga Campionilor"

Antrenorul formatiei Politehnic Iasi, Ionut Popa, s-a aratat dezgustat de presiunile pe care oficialii Ceahlaului Piatra Neamt le fac asupra celor de la FRF pentru a nu acorda licenta pentru sezonul urmator formatiei din Copou.
"Se va ajunge ca echipa Ceahlaul sa joace in Liga I fara sa aiba de a retrograda! Anul trecut a cazut, insa tot a ramas, anul acesta vrea la fel. Suntem de rasul lumii! Si Tulcea erau mai buni decat ei! Daca Piatra ar fi terminat pe locul 10, probabil ca cerea ca echipele de deasupra sa nu obtina licenta pentru ca ei sa joace in Liga Campionilor! Nu inteleg de ce nu pricep ca trebuie sa-si faca echipa pentru a juca in A, nu doar stadion! Ar fi frustrant sa ramana in Liga I o echipa care in primele 8 etape din retur a marcat 3 goluri iar formatia care a batut si pe Steaua si pe CFR Cluj sa pice", a spus Ionut Popa.

Politehnica Iasi este in pericol sa nu primeasca licenta pentru sezonul viitor dupa ce s-a descoperit ca formatia antrenata de Ionut Popa nu si-a platit toate datoriile si Ceahlaul ar putea scapa pentru al doilea an consecutiv de retrogradare in birourile FRF.

Onlinesport


Popa: "Daca Ceahlaul termina pe 10, cerea sa joace in Liga Campionilor"