Liga 1

MM Stoica a demisionat de la Vaslui

Mihai Stoica a demisionat de la Vaslui dupa doar patru zile in care a ocupat functia de presedinte executiv. MM a plecat de la Vaslui din cauza problemelor de la club. Gigi Becali a izbucnit in ras cand a aflat ca MM a rezistat doar patru zile la Vaslui si crede ca plecarea acestuia se datoreaza modului in care arata orasul. Iata cum a explicat Adrian Porumboiu plecarea lui MM Stoica. MM explica si el punctul de vedere personal. Forum: Periplul lui MM.
Doar patru zile a durat aventura lui MM Stoica la Vaslui. Suparat de neintelegerile dintre Lopez Caro si Adrian Porumboiu, MM a hotarat luni sa isi dea demisia.

"MM a vazut doua antrenamente si si-a pus mainile in cap. A zis ca nici la juniori nu a vazut asa ceva. Pe Lopez Caro nu il intereseaza deloc echipa, iar Mihai, in mod logic, a avut o atitudine de respingere unei astfel de situatii", a afirmat Adrian Porumboiu la sportro.

"Lui MM nu i-a placut atmosfera de acolo si Vasluiul. Ma asteptam sa stea macar o luna. A gasit un motiv sa plece, nu s-a certat cu Porumboiu in doar patru zile", a spus Gigi Becali.

Patronul ros-albastrilor a dezaluit si o discutie pe care a avut-o cu Marius Stan inaintea meciului cu Otelul. "Marius Stan mi-a spus ca pe MM l-a ajuns blestemul sau. El le ureaza tuturor dusmanilor sa lucreze cu Adrian Porumboiu", a dezvaluit Becali.

De asemenea, patronul Stelei a anuntat ca o revenire a lui MM in Ghencea nu este posibila, din cauza apropiatilor sai, care nu il doresc. "Ce sa mai faca MM? L-am adus pe Narcis Raducan. Eu pe MM il luam pentru vestiar si galerie", a comentat Becali.

Onlinesport


MM Stoica a demisionat de la Vaslui