FC Brasov

Macelul Brasovului, premeditat?

Asistentul Adrian Vidan s-a retras marti din arbitraj dupa greselile uriase pe care le-a comis impotriva Brasovului. Retragerea ridica semne de intrebare uriase, brasovenii avand dovezi ca greselile au fost premeditate.
Adrian Vidan a anulat un gol al Brasovului si nu a semnalizat offside la a doua reusita a ilfovenilor, fiind al 12-lea jucatori pe care Chiajna l-a avut pe teren.

Prestatia lui Vidan ridica semne de intrebare, intrucat asistentul a luat o decizie ciudata. Desi la sedinta tehnica a fost repartizat la tusa pe care se afla si bancile de rezerve, iar pe raportul de joc a fost trecut acolo, Vidan a hotarat sa se mute la cealalta tusa.

Regulamentul le interzice tusierilor sa faca acest lucru, iar pana in prezent nu a mai existat nici un caz asemanator in Liga 1.

De ce ar fi luat Vidan decizia de a nu sta pe tusa in care a fost repartizat? "Ii era frica de mine! Stia ca nu poate sa-si puna planul in aplicare daca stau langa el, pentru ca as fi pus presiune. Este incredibil ce s-a intamplat, am vorbit si cu domnul Craciunescu si mi-a confirmat ca nu avea voie sa schimbe tusa", a rabufnit Marius Sumudica.

Asistentul Vidan, care astazi s-a retras din activitate, sustine ca greselile au fost umane.

"Am fost la un turneu de tenis la Atena cu baiatul meu, care a pierdut în semifinale la doua mingi. A fost un complex nefericit de împrejurari.  Centralul a trecut gresit pe foaie ca ar fi trebuit sa stau la linia unu. Nu am mai avut timp sa modific, am lasat asa gresit"", a sustinut Vidan.

Onlinesport


Macelul Brasovului, premeditat?