FC Brasov

Isaila, lucrat pe la spate: "Sumudica sa-mi fie secund!"

Daniel Isaila nu stie nimic despre venirea lui Marius Sumudica la Brasov, desi aceasta a fost oficializata marti. El spune ca va ramane la Brasov doar daca Marius Sumudica ii va fi secund.
Numirea lui Marius Sumudica l-a luat prin surprindere pe Daniel Isaila, care spune ca nu a fost instiintat de aceasta mutare.

"Am aflat totul din presa, fiindca pe mine nu m-a anuntat nimeni nimic. Din punctul meu de vedere, am înca angajament de antrenor principal cu FC Brasov si astept sa vorbim sa vad în ce conditii acesta va fi reziliat. Nu ma asteptam sa patesc asa ceva, mai ales ca echipa a jucat bine în ultimele meciuri, dar, din pacate, am avut ghinion în multe cazuri. Asta e, mie nu-mi reprosez nimic, fiindca norocul nu-l poti antrena", a spus Daniel Isaila.

De altfel, Isaila a anuntat ca va mai ramane la Brasov doar daca Sumudica ii va fi secund.

"Cu Marius Sumudica sunt dispus sa lucrez, numai daca îmi va fi secund. Totusi, eu îi urez mult succes si sa duca echipa cât mai sus, fiindca FC Brasov a fost, este si va ramâne, formatia mea de suflet. Poate în viitor voi reveni aici, fiindca nu stii ce-ti rezerva viitorul, dar acum sunt mâhnit pentru ca nimeni nu a avut barbatia sa-mi spuna în fata ca nu mai are nevoie de serviciile mele", a mai spus Isaila

Onlinesport


Isaila, lucrat pe la spate: "Sumudica sa-mi fie secund!"