FC Brasov

Ioan Neculaie asigura: "Vom fi in Liga I in sezonul care incepe"

Patronul echipei FC Brasov, Ioan Neculaie a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, ca nu se pune problema ca gruparea ardeleana sa nu participe în editia 2010/2011 a Ligii I.

"Sunt numai aberatii si nu stiu de unde au aparut. Daca situatia noastra a fost la un moment dat mai delicata, asta nu înseamna ca vindem locul. În acest moment, FC Brasov nu mai are probleme financiare asa ca toata lumea ar trebui sa îsi vada de treaba. Avem antrenor, am transferat jucatori si acum apare tâmpenia asta pe care lumea o crede", a spus Neculaie.

Antrenorul echipei, Daniel Isaila, a afirmat ca a vorbit cu Ioan Neculaie si ca a primit asigurari ca acest lucru nu se va întâmpla. "Am vorbit si eu cu Ioan Neculaie si nu se pune problema de asa ceva. E pacat ca acum, când noi avem de pregatit un meci foarte greu, cu FCM Târgu Mures, apar astfel de stiri care destabilizeza moralul jucatorilor. E deranjant sa vad ca unii îsi fac reclama folosindu-se de noi. A trebuit acum sa discut si cu jucatorii si sa îi linistesc si pe ei, pentru ca nu e deloc usor sa te concentrezi la munca pe care o faci în conditiile în care apar stiri ca nu mai jucam în Liga I", a precizat Isaila.

În aceste zile, FC Brasov negociaza cu fundasul Adrian Rusu, ultima data la Pandurii Târgu Jiu. De asemenea, la Brasov au mai venit în probe si mijlocasii Rares Soporan, de la Universitatea Cluj, si Dan Balauru, de la FC Snagov, dar si un un atacant nigerian de 20 de ani, Anthony Ozoh.

Grigore Sichitiu, care urmeaza sa preia functia de presedinte al clubului Politehnica Iasi, a declarat marti, pentru MEDIAFAX, ca si-ar dori un schimb de locuri cu FC Brasov, pentru ca echipa ieseana sa ramâna în Liga I si în viitorul sezon.

"Ne-am dori un schimb de locuri cu Brasovul! Mai multe nu pot spune acum. Totul depinde de cei de la Brasov. Nu am discutat înca de vreo suma de bani. Ar fi de înteles ca Brasovul sa se retraga, dat fiind ca situatia financiara de acolo este una foarte grea, dar cred ca probleme au toate echipele", a spus Grigore Sichitiu.

Mediafax



Ioan Neculaie asigura: "Vom fi in Liga I in sezonul care incepe"