FC Brasov

Rada a renuntat sa mai antreneze Brasovul dupa doar 24 ore

Tehnicianul Marian Rada a declarat, vineri, ca a renuntat la preluarea conducerii tehnice a echipei FC Brasov din cauza protestelor suporterilor gruparii ardelene.

"Am ales sa nu mai merg la Brasov pentru ca nu pot lucra undeva unde nu sunt dorit. Reactiile suporterilor brasoveni, venite imediat dupa anuntul ca sunt noul antrenor, au fost exagerate din punctul meu de vedere. În loc sa facem cumva sa fie bine acestei echipe, vad ca ei au ales alta cale", a spus Rada, care urma sa conduca în aceasta dupa-amiaza primul antrenament cu echipa brasoveana.

Tehnicianul a explicat ca fanii i-au dat un ultimatum patronului Ion Neculaie sa schimbe antrenorul pentru ca nu vor "o colonie giulesteana" la FC Brasov. "Au trimis un comunicat prin care îi dadeau un ultimatum lui Ioan Neculaie, anuntându-l ca daca nu schimba antrenorul vor lua ei masuri. Au spus ca facem colonie giulesteana la Brasov. Dar nu cred ca asta e important, de unde sunt jucatorii sau antrenorii care vin la o echipa. Sincer îmi pare rau, daca nu s-a putut asta e, dar pâna la urma, prin aceste reactii, suporterii fac mai mult rau echipei decât îsi pot imagina", a adaugat antrenorul.

Conducerea clubului FC Brasov a anuntat, joi seara, ca noul antrenor principal este Marian Rada. Tehnicianul trebuia sa semneze astazi un contract valabil un sezon cu prelungire pentru înca unul.

Marian Rada este al doilea antrenor care pleaca de la FC Brasov la scurt timp de la instalare, dupa italianul Giuseppe Materazzi. Acesta si-a reziliat, joia trecuta, contractul cu FC Brasov, la numai trei zile dupa ce a fost prezentat oficial la gruparea brasoveana. Ioan Neculaie a mai purtat în aceasta vara tratative cu Cristiano Bergodi, Nicolo Napoli, Ionut Popa, Petre Grigoras si Cristian Popovici pentru preluarea formatiei FC Brasov.

Pâna la numirea unui nou antrenor, de antrenamentele echipei se ocupa secundul Daniel Isaila, ajutat de Robert Ilyes. Isaila este preferatul jucatorilor brasoveni pentru preluarea functiei de antrenor principal, chiar daca acesta nu detine licenta Pro.

"Va fi decizia presedintelui daca voi fi sau nu antrenor. Indiferent cine va fi numit antrenor, important este sa se linisteasca apele, iar echipa sa se pregateasca asa cum trebuie înaintea noului sezon", a declarat, vineri, Daniel Isaila.

Mediafax



Rada a renuntat sa mai antreneze Brasovul dupa doar 24 ore