FC Brasov

Viorel Moldovan: "Ar fi o greseala sa mergem sa ne aparam la Vaslui"

Antrenorul formatiei FC Brasov, Viorel Moldovan a declarat, marti, într-o conferinta de presa, ca în niciun caz echipa nu va merge la Vaslui cu gândul de a se apara, conservând astfel rezultatul de 1-0 din partida tur a semifinalelor Cupei României, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Sub nicio forma nu trebuie sa mergem cu gândul de a ne apara. Mergem sa marcam si sa punem probleme adversarului. FC Vaslui este o echipa care va face totul pentru calificarea în finala, dar si noi ne vom bate pâna la ultima picatura. M-am gândit si la prelungiri si chiar la penaltiuri, dar normal ca sper sa nu ajungem acolo. Rezultatul de 1-0 îti da o anumita liniste, dar daca mergem cu ideea de conserva acest rezultat, clar gresim. Am mare încredere în baieti si în potentialul lor, si sînt convins ca nu map vor dezamagi. practic, pentru asta ne antrenam tot sezonul, pentru a ajunge sa câstigam un trofeu", a declarat Moldovan.

Tehnicianul a precizat ca îsi doreste foarte tare ca echipa sa sa reuseasca sa se debaraseze de miza partidei. "Am intrat în linie dreapta pentru returul semifinalei. Avem un avantaj obtinut în meciul tur, dar mi-ar placea sa reusim sa uitam ce a fost, sa ne debarasam de miza acestui joc si cred ca daca vom intra în teren cu mintea limpede va fi bine, si putem ajunge sa jucam finala Cupei României. Trebuie sa stim sa gestionam bine situatia si sa facem în asa fel încît sa ne usuram meciul nu sa îl complicam", a mai spus Viorel Moldovan.

Moldovan este de parere ca faptul ca cei de la FC Vaslui vor juca acest meci pe o prima destul de mare, face ca echipa sa sa aiba un avantaj în plus. "De multe ori o prima mare te face sa te blochezi. Eu mereu cînd eram jucator si aveam de luat o prima mare la un meci, nu apucam sa o iau. Mereu o luau adversarii. Când ajungi sa te gândesti numai la ce te asteapta, nu te mai poti concentra doar pe meci, oricât de mult ti-ai dori. La noi nu sunt astfel de probleme, dar sper ca cei din conducere sa aiba grija de noi dupa acest meci".

Pentru mansa retur cu FC Vaslui, Viorel Moldovan are tot lotul valid.

Meciul FC Vaslui - FC Brasov are loc, joi, de la ora 20.15.

Mediafax


Viorel Moldovan: "Ar fi o greseala sa mergem sa ne aparam la Vaslui"