FC Brasov

Moldovan: "M-as multumi si cu un egal in meciul cu Ceahlaul"

Antrenorul formatiei FC Brasov, Viorel Moldovan, a declarat, joi, într-o conferinta de presa, ca ar fi multumit si cu un rezultat de egalitate în partida din deplasare cu Ceahlaul Piatra Neamt din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ne asteapta un joc foarte greu. Ceahlaul îsi va juca practic ultima sansa de a se salva de la retrogradare si e clar ca vor da totul pentru a câstiga. Este o echipa total schimbata fata de tur, e agresiva si are multi jucatori noi. Este una dintre formatiile care a evoluat mai bine în deplasare în acest retur. Pentru noi este foarte important pentru moral sa câstigam, dar sunt constient ca orice punct conteaza, iar în contextul actual m-as multumi si cu un egal", a afirmat tehnicianul.

Moldovan a mentionat ca în ciuda faptului ca s-au pierdut doua meciuri, atmosfera este buna la echipa. "Atmosfera e buna si pot spune ca merg pâna în pânzele albe cu acesti baieti. Am mare încredere în potentialul lor. Stiti cum se spune, noi am facut-o, noi trebuie s-o dregem. Este o problema mentala pe care trebuie sa o depasim. As vrea ca echipa sa revina la coordonatele pe care le-a avut în tur, sa fie agresiva si sa primeasca foarte greu gol. Eu consider ca important este ca de la meciul cu Ceahlaul sa nu mai primim gol, pentru ca, se pare ca am încasat foarte usor goluri în acest retur", a explicat Viorel Moldovan.

Echipa FC Brasov întâlneste, sâmbata, de la ora 15.00, în deplasare, formatia Ceahlaul Piatra Neamt, în cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I.

Mediafax



Moldovan: "M-as multumi si cu un egal in meciul cu Ceahlaul"