FC Brasov

Alin Stoica: "Sunt un jucator cu experienta si vreau sa ajut pe FC Brasov"

Mijlocasul Alin Stoica, care va ramane pana in vara la FC Brasov, a declarat ca este un jucator cu experienta si a precizat ca vrea sa ajute noua sa echipa sa isi indeplineasca obiectivul propus, calificarea in Cupa UEFA, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am ajuns la FC Brasov dupa o discutie pe care am avut-o cu Razvan Lucescu. Pentru mine, in situatia in care eram, era foarte importanta parerea antrenorului. Cu rabdare, eu spun ca pot ajunge la un nivel bun de pregatire. Sunt un jucator cu experienta si vreau sa ajut aceasta echipa sa-si indeplineasca obiectivul, acela de a merge in Cupa UEFA. Eu cred ca nu este imposibil acest lucru. Nivelul fotbalului romanesc este unul bun si chiar a crescut in ultimii ani, dovada faptul ca avem doua echipe in Liga Campionilor. Acest lucru nu poate fi decit benefic echipei nationale. Nu trebuie sa incep sa-mi fac planuri pentru echipa nationala, ci sa ma concentrez asupra evolutiei mele la FC Brasov. Important este acum sa fac o pregatire cit mai buna, sa fiu sanatos, iar atunci cind voi apt din punct de vedere fizic sa-mi ajut echipa", a afirmat Alin Stoica, pentru site-ul oficial al FC Brasov.

Pe de alta parte, singurul jucator cu probleme medicale de la FC Brasov este Catalin Munteanu, care s-a accidentat in meciul de joi cu Sahtior. "Catalin are o contractura la nivelul gambei drepte. Va face o ecografie musculara pentru a evolua gravitatea afectiunii", a declarat medicul Gheorghe Popa.

FC Brasov va juca sambata, de la ora 16.00, cu Cernomeret Odessa, formatie care ocupa locul 9 in campionatul Ucrainei la finalul turului.

Mediafax



Alin Stoica: "Sunt un jucator cu experienta si vreau sa ajut pe FC Brasov"