FC Brasov

Lucescu: "Nu ar fi nicio problema sa ma duc la Steaua"

Antrenorul lui FC Brasov, Razvan Lucescu, a admis ca s-ar putea sa antreneze pe viitor Steaua sau echipa nationala si nu l-a acuzat pe Marius Lacatus pentru reactia pe care acesta a avut-o dupa ce ros-albastrii au inscris golul victoriei in jocul cu echipa din Brasov.
"Nu e corect fata de Lacatus sa vorbesc despre o posibila venire la Steaua. Intr-un viitor apropiat sau indeparatat nu se stie ce se poate intampla. Pentru mine nu ar fi nicio problema sa ma duc acolo. Indiferent unde mergi, daca faci lucruri bune e imposibil sa nu impui macar respect publicului, daca nu reusesti sa ii faci sa te iubeasca", a declarat Lucescu la Sport.ro.

Tehnicianul Brasovului nu este prieten cu Marius Lacatus, dar spune ca il respecta pe antrenorul Stelei. "Nu as putea spune ca este vorba de prietenie, nu am fost niciodata prieteni, ci de respect reciporc. L-am vazut agresiv in gesturi, dar nu am putut sa-l aud. Mi-am dat seama ca e vorba de injuraturi, dar nu stiam daca e despre mine. Sunt antrenor si stiu ce inseamna tensiunea. Nu vreau sa creez alte tensiuni. In momentul in care am mers spre el, mi-a evitat privirea. La final, mi-a dat mana si mi-a zis ca nu are nimic personal cu mine. A fost pur si simplu o descatusare", a mai afirmat Lucescu la Sport.ro.

Antrenorul ardelenilor a spus ca FC Brasov i-a dorit pe Mugurel Buga si Romeo Surdu, dar daca nu s-a ajuns la o intelegere, din cauza pretentiilor financiare ale Stelei si Rapidului. "Steaua a cerut 700.000 de euro pentru un transfer definitiv, dar suma este prea mare pentru un jucator ca Surdu. La Buga am intrat in tratative, dar pentru cei 50 la suta s-a cerut o suma imensa si nu ne-a convenit sa dam pe el dublu fata de cat am luat de la Rapid", a declarat Lucescu.

Razvan Lucescu a marturisit ca si-ar dori pe viitor sa antreneze echipa nationala.

Onlinesport: Andrei Preotu


Lucescu: "Nu ar fi nicio problema sa ma duc la Steaua"