Dinamo

UPDATE: Dinamo anunta o invazie pe National Arena. S-au vandut deja 10.000 de bilete

Ultrasii lui Dinamo s-au impacat cu jucatorii si anunta o adevarata invazie la primul meci al 'cainilor rosii' pe National Arena, care va avea loc sambata, de la ora 20:20, in direct pe Onlinesport.ro.
Mihnea Ionescu, liderul PCH, a afirmat ca dinamovistii vor veni intr-un numar extrem de ridicat pe National Arena. In turul campionatului, Dinamo a avut o medie de 2.000 de spectatori la meciurile de acasa si doreste sa schimbe acest lucru.

“La meciul de sambata, cu Gaz Metan Medias, garantez ca vor fi mai multi oameni in tribune decat la meciul Romania – Uruguay. Vor fi peste 20.000 de dinamovisti in tribune!", a afirmat Ionescu la Radio Sport Total FM.

Zece mii de tichete de intrare la meciul Dinamo - Gaz Metan Medias, programat, sâmbata, pe Arena Nationala, în cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, au fost vândute pâna joi seara.

Tichetele au fost puse în vânzare începând de marti la casele Arenei Nationale si ale stadionului din Soseaua Stefan Cel Mare la preturi care variaza între 5 si 70 de lei. Conducerea clubului Dinamo a anuntat ca la acest meci femeile vor avea acces gratuit la Tribuna a II-a a Arenei Nationale.

Tehnicianul echipei alb-rosii, Liviu Ciobotariu, a declarat, joi, într-o conferinta de presa, ca asteapta cât mai multi suporteri la partida de sâmbata. "Asteptam multi suporteri pe stadion. Au fost voci care au spus ca Dinamo nu poate aduce multi suporteri la stadion, însa eu cred ca vor fi destui", a spus antrenorul.

Chiar daca oficialii dinamovisti au închiriat doar primul inel al Arenei Nationale (circa 20.000 de locuri), Marius Niculae a declarat ca este suficient pentru ca suporterii sa împinga echipa spre victorie. "E bun si un inel, având în vedere meciurile disputate acasa în tur. Eu sunt sigur ca lumea va veni la stadion si ne va împinge de la spate sa obtinem cele trei puncte", a explicat Niculae.

Jucatorii formatiei Dinamo au efectuat, joi seara, primul antrenament pe Arena Nationala. Sedinta de pregatire s-a desfasurat doar pe o treime din suprafata terenului, restul fiind acoperit cu o prelata.

Liderul PCH, Mihnea Ionescu, a mai afirmat ca dinamovistii ar veni si la meciurile din Stefan cel Mare, numai ca starea in care a ajuns stadionul ii mentine in fata televizoarelor.

"Dinamovistii merita sa fie premiati pentru ca sunt pe locul intai prin prezenta noastra la stadion. In tur jucau pe ligheanul ala comunist, in care aceiasi comunisti nu vor sa faca nicio investitie! Vor numai sa lase pe seama Ministerului de Interne si sa isi asume ei meritele. Turcu le-a pus doua cosmelii in stanga si in dreapta tribunei, Ministerul Tineretului si Sportului le-a pus tribuna acoperita impreuna cu Turcu, COSR si Ministerul au facut pista de atletism si tabela noua de marcaj. Ei spun ca nu au avut acte, ca sa poata sa se implice. Oamenii cunosc acest. Dinamo este condusa de ani de zile de acelasi hraparet Nicolae Badea, care nu a facut nimic ca sa ne convinga ca are acelasi scop cu suporterii dinamovisti“,  a mai spus Ionescu.

Echipa Dinamo întâlneste, sâmbata, de la ora 20.20, pe Arena Nationala, formatia Gaz Metan Medias, într-o partida contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I.

Onlinesport


UPDATE: Dinamo anunta o invazie pe National Arena. S-au vandut deja 10.000 de bilete