Dinamo

Dinamo i-a invins greu pe sauditii de la Najran

Dinamo a castigat cu 2-1 partida amicala cu Najran SC din Arabia Saudita. Scorul a fost deschis de Marius Niculae, pentru ca Najran sa egaleze din penalty pana la pauza. Golul victoriei a fost marcat in repriza a doua de Tucudean.

Doar patru minute au trecut din meci si Dinamo a preluat conducerea pe tabela in urma unei lovituri libere de pe stanga. Centrarea lui Tames pe jos a ajuns excelent la Marius Niculae in careu, iar acesta a deschis scorul cu un sut la firul ierbii.

Sauditii au inceput sa atace mai mult in minutele urmatoare, Balgradean fiind nevoit sa intervina salvator in doua situatii extrem de dificile, cand atacantii lui Najran au scapat prea usor de marcajul fundasilor dinamovisti.

Cainii rosii puteau sa-si mareasca avantajul pe tabela in minutul 34, insa sutul senzational expediat de Cosmin Matei din afara careului a intalnit bara din stanga. Sauditii au replicat printr-o alta faza foarte periculoasa, la care Balgradean a intervenit din nou providential, respingand un sut din doar cativa metri.

Pana la urma, Najran a reusit egalarea inainte de pauza din penalty. Moti a faultat in careu si Al Husain l-a invins pe Balgradean cu un sut pe jos.

Dinamo a incercat sa revina repede la conducere dupa startul reprizei secunde, dar s-a lovit iar de ghinion, sutul lui Scarlatache din minutul 54 intalnind iar bara. Cateva minute mai tarziu arbitrul a dictat penalty din nou pentru Najran, dar dupa momente prelungite de consultari cu asistentul de pe acea parte si-a schimbat decizia si a dictat fault in atac.

Cu 20 de minute inainte de finalul timpului regulamentar de joc Curtean a trecut a treia bara in contul formatiei din Stefan cel Mare, dupa ce a reluat din voleu o pasa din dreapta. Doar un minut mai tarziu, Dinamo a reusit golul mult dorit, Tucudean marcand cu capul dupa o centrare din corner. Putea sa fie chiar 3-1 din minutul 76, daca sutul violent al lui Danciulescu prindea cadrul portii adverse. Insa atacantul dinamovist a trimis in forta la o palma peste poarta.

Onlinesport: Irina Maxim



Dinamo i-a invins greu pe sauditii de la Najran