Dinamo

Joao Alves a venit in Romania sa semneze cu Dinamo

Mijlocasul portughez Joao Artur Rosa Alves, de la Vitoria Guimaraes, a sosit, joi, în România, si a declarat, la Aeroportul International Henri Coanda, ca doreste sa ajute echipa Dinamo Bucuresti sa câstige titlul de campioana.
"Am informatii despre Dinamo, pentru ca am vorbit cu Marius Niculae care mi-a spus lucruri frumoase despre aceasta echipa. Mi-a spus ca este un club cu istorie în campionatul României si care lupta acum pentru titlu. Mie îmi place aceasta provocare, sper sa fiu bine primit si sa ajung campion. Multe informatii am mai primit de la Tony (n.r. - fostul fundas al echipei CFR Cluj), care mi-a vorbit frumos despre România si despre Dinamo. Tony a fost cel care m-a ajutat sa ma decid sa vin în România. Nu am jucat împreuna cu Marius Niculae, dar stiu performantele pe care le-a avut el la Sporting Lisabona. Da, sunt aici sa ajut Dinamo sa câstige campionatul", a spus Alves.

Portughezul a mentionat faptul ca si CFR Cluj s-a interesat de el, dar a ales Dinamo pentru ca asa a promis prima data: "Eu mi-am dat cuvântul pentru Dinamo si o sa merg cu Dinamo pâna la moarte".

Joao Alves a afirmat îl cunoaste pe Geraldo Alves de la Steaua, dar în teren vor fi rivali. "Cunosc rivalitatea pe care Dinamo o are cu Steaua si în Portugalia este la fel. Îl cunosc pe Geraldo de la Steaua, vom fi rivali în teren, dar în afara vom fi cei mai buni prieteni", a precizat Joao Alves.

Joao Alves, care a fost asteptat la aeroport de impresarul Marcel Popescu, va merge în aceasta seara sa discute ultimele detalii cu oficialii clubului FC Dinamo si sa semneze contractul, urmând ca vineri dimineata sa efectueze vizita medicala.

Joao Artur Rosa Alves, în vârsta de 31 de ani, a mai evoluat la formatiile Chaves, Sporting Braga si Sporting Lisabona.

Antrenorul echipei Dinamo, Liviu Ciobotariu, a asistat duminica, în Portugalia, la meciul Academica Coimbra - Vitoria Guimaraes, scor 0-2, unde i-a urmarit pe jucatorii formatiei "oaspete", Santana, Targino si Joao Alves.

Mediafax


Joao Alves a venit in Romania sa semneze cu Dinamo