Dinamo

Tucudean face declaratia zilei la Dinamo

Atacantul echipei Dinamo Bucuresti, George Tucudean, a declarat duminica, la premiile DinamoMania, ca returul Ligii I va fi mult mai greu pentru formatia sa decât a fost turul.
"Va veni si rândul meu sa joc. Vor veni perioade mai grele în acest retur. Sper sa ajut si eu echipa, sa marchez. Daca Danciulescu si Niculae îsi aduna golurile, eu nu am atâtea nopti dormite. E greu, dar nu stii când ti se ofera sansa. Sper sa vina cât mai curând si sa profit de ea. Normal ca mi-as dori sa ajung la numarul de goluri marcate de Danciulescu, orice atacant îsi doreste. Macar sa dau jumatate din cât a dat el si tot e bine. Va fi un retur greu, mai greu decât turul. Presiunea e mai mare, sunt multe echipe aproape de noi, dar speram sa ne concentram si sa ramânem acolo. În momentul de fata Rapid si CFR Cluj sunt cele mai periculoase contracandidate", a spus Tucudean.

Atacantul dinamovist a salutat revenirea actionarului Cristian Borcea alaturi de echipa: "Normal ca ne linisteste întoarcerea domnului Borcea. A fost si la Saftica, a vorbit cu noi. E aproape de echipa cum a fost mereu. El ne ajuta în primul rând financiar, dar si moral pentru ca este un bun pedagog si ne mentine cu picioarele pe pâmant. Ne da o siguranta, la fel cum o fac si domnul Badea si domnul Savulescu".

La cea de-a sasea editie a premiilor DinamoMania, care a avut loc în cadrul Complexului Sportiv Dinamo, au mai fost prezenti Ionel Danciulescu, Marius Niculae, Raphael Stanescu si Cristian Balgradean.


Tucudean face declaratia zilei la Dinamo