Dinamo

Ultimul cartus pentru Borcea

Cristi Borcea este asteptat sambata, in miez de noapte, in Romania dupa un exil petrecut pentru cateva luni la Miami. El a gasit modul in care sa-si ia 'la revedere' de la lumea fotbalului, cea care l-a dus de la un anonim vanzator de butelii la faima si atentie in presa.
Presedintele executiv al lui Dinamo si-a rezervat week-endul pentru o serie de discutii cu Nicolae Badea. Cei doi vor pune la punct modul in care sa se desparta amiabil de Dinamo.

Borcea solicita toti banii pe care i-a investit la Dinamo in ultimii 15 ani, esalonati pe o perioada de trei ani. Suma este estimata la 8 milioane de euro.

Conform surselor noastre, despartirea oficiala a lui Borcea de lumea fotbalului se va produce insa luni, cand presedintele lui Dinamo va lua ultima decizie ca om de fotbal.

Borcea intentioneaza sa participe la Adunarea Generala a Ligii Profesioniste de Fotbal, care se va intruni luni de la ora 12:00, unde se va desparti si de fostii sai parteneri de competitie.

Oficialul exilat la Miami vrea sa le ofere acestora cate un pahar de sampanie, iar apoi va vota pentru aducerea arbitrilor straini si desemnarea unor reprezentanti noi ai Ligii 1 in Comitetul Executiv al FRF.

Semnul de intrebare ramane sosirea in Romania si modul in care va fi primit de DNA.

Onlinesport


Ultimul cartus pentru Borcea