Dinamo

Borcea s-a ascuns la Miami: "Are probleme"

Din momentul izbucnirii scandalului de coruptie in fotbalul romanesc, Cristi Borcea nu a mai calcat prin Romania, desi a dat asigurari ca nu se teme ca ar putea fi "saltat". Partenerii sai spun ca se confrunta cu "niste probleme personale" care il impiedica sa revina in tara.
Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie al "cainilor rosii", a explicat motivul oficial pentru care Borcea s-a refugiat la Miami in ultima luna.

"Domnul Borcea este in continuare presedintele executiv si actionarul clubului Dinamo, insa nu a mai fost prezent fizic deoarece are niste probleme personale la Miami", a spus Nicolae Badea.

Totodata, Badea a spus ca Borcea se implica in continuare in conducerea clubului Dinamo prin intermediul telefonului. "Chiar daca nu este aici, datorita tehnologiei isi poate spune in continuare cuvantul si se poate implica in conducerea clubului", a completat Badea.

Cu ce se ocupa Borcea la Miami? Recent el si-a deschis o shaormerie pentru a le oferi americanilor inca un produs care sa-i ajute sa-si mentina gradul de obezitate.

Borcea le-a spus apropiatilor ca ar putea veni in tara peste cateva saptamani, la o nunta, insa nu va ateriza la Bucuresti, ci la Timisoara.

Borcea a fost interceptat recent de DNA intr-o convorbire cu fostul seful CCA, Vasile Avram, iar la sosirea in Romania ar putea fi preluat direct de pe aeroport de procurorii anticoruptie.

Onlinesport


Borcea s-a ascuns la Miami: "Are probleme"