Dinamo

'Sageata' e cu nervii la pamant

Dinamo este lider autoritar in Liga 1, insa nu toate lucrurile sunt linistite in Stefan cel Mare. Unii jucatori dinamovisti se plang de tratamentul la care ii supune Marius Niculae, golgheterul echipei din acest sezon.
'Sageata' traverseaza cea mai buna forma din ultimii ani, cu sapte goluri in opt etape, insa in vestiarul lui Dinamo sunt si jucatori care nu se au deloc bine cu el.

"De cand a inceput sa dea goluri sta toata ziua cu gura pe ceilalti jucatori, le reproseaza cand nu-i paseaza sau daca nu-i paseaza asa cum isi doreste. Strainii si jucatorii mai tineri sunt primii pe care ii ocheste, dar a ajuns sa se certe pana si cu Moti. Singurii carora nu le spune niciodata nimic sunt Danciu si Catalin Munteanu. Se certa el si cu Torje, asa ca nu trebuie sa va mire atitudinea sa", povestesc surse din vestiarul "cainilor rosii".

Motivul pentru care atitudinea lui Niculae s-a schimbat in ultima vreme ar putea fi fetita pe care sotia sa Cristina a adus-o pe lumea in urma cu o luna si jumatate. Este exact momentul din care Sageata a inceput sa se schimbe in relatia cu jucatorii.

8 goluri a marcat Niculae in meciurile oficiale disputate de Dinamo in acest sezon, dintre care unul in Liga Europa.

Onlinesport


'Sageata' e cu nervii la pamant