Dinamo

Ciobotariu despre intalnirea cu Varazdin: "Trebuie sa-i tratam cu mare seriozitate"

Antrenorul formatiei Dinamo, Liviu Ciobotariu, considera ca adversara de joi din turul trei preliminar al Ligii Europa, NK Varazdin, e o echipa aparent fara experienta, dar a precizat ca echipa sa trebuie sa trateze meciul cu seriozitate pentru a se putea califica în faza urmatoare a competitiei.
"Întâlnim o echipa care evolueaza într-un campionat bun, o echipa tânara, cu jucatori dornici de afirmare. Aparent e o echipa fara experienta internationala, dar trebuie sa tratam meciul cu mare seriozitate pentru ca unul dintre obiectivele noastre este sa trecem în grupele Europa League.

"Avem doua probleme, cu Bakaj, pe care nu îl putem folosi fiind suspendat în competitii internationale, si o accidentare a lui Alexe, dar speram ca se va recupera pâna la ora meciului.

"Asteptam suporterii la stadion, suntem nerabdatori sa începem cu dreptul, suntem pregatiti pentru aceasta partida. Noi ne dorim sa readucem suporterii la stadion prin rezultate pozitive, avem nevoie de ei, pentru noi sunt al 12-lea jucator", a declarat Ciobotariu într-o conferinta de presa.

Atacantul Marius Niculae considera ca echipa sa trebuie sa fie precauta în aceasta dubla mansa pentru a evita eliminarea din competitie, asa cum s-a întâmplat anul trecut, cu Hajduk Split.

"I-am vazut doar pe internet într-un rezumat, mai multe informatii nu avem, azi vom afla mai multe. Ne pregatim foarte serios pentru ca am mai avut o surpriza cu o echipa din Croatia. Chiar daca nu au renumele lui Hajduk Split, ei vin dintr-un campionat bun si au ajuns în finala cupei. Trebuie sa fim precauti pentru a nu avea surprize".

Fundasul Cosmin Moti a declarat ca "la prima strigare" Varazdin nu pare un adversar redutabil. "La prima strigare nu pare un adversar foarte puternic, dar am mai avut surprize neplacute în trecut si trebuie sa fim concentrati. Nu trebuie sa ne gândim prea mult la numele adversarului, ci la faptul ca e un meci de Europa League si trebuie sa-l tratam cu maxima seriozitate".

Meciul Dinamo - NZ Varazdin (Croatia), din prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa, va avea loc, joi, 28 iulie, de la ora 20.00.

Mediafax



Ciobotariu despre intalnirea cu Varazdin: "Trebuie sa-i tratam cu mare seriozitate"