Dinamo

Andone si Dinamo au incetat contractul

La o zi dupa ce a anuntat ca revine la Dinamo, Ioan Andone si-a reziliat pe cale amiabila contractul cu formatia din Stefan cel Mare, anunta site-ul cainilor rosii.
Clubul din Soseaua Stefan cel Mare si antrenorul Ioan Andone au convenit, pe cale amiabila, incetarea raporturilor contractuale

FC Dinamo Bucuresti si antrenorul Ioan Andone au convenit in aceasta dupa-amiaza, pe cale amiabila, incetarea raporturilor contractuale. Presedintele Nicolae Badea ii multumeste public fostului antrenor principal al dinamovistilor pentru activitatea pe banca tehnica a echipei, in timp ce Ioan Andone a declarat in urma cu cateva momente pentru site-ul oficial ca va ramane in continuare un sustinator al clubului din Soseaua Stefan cel Mare!

NICOLAE BADEA: "Am convenit, pe cale amiabila, cu domnul Ioan Andone incetarea raporturilor contractuale. Rezultatele obtinute in sezonul competitional 2010-2011 au fost departe de asteptarile dinamovistilor. Nu putem decat sa apreciem prezentarea obiectiva a situatiei echipei si atitudinea onesta fata de club de care a dat dovada Ioan Andone. FC Dinamo ii multumeste public domnului Andone pentru activitatea sa la conducerea tehnica a echipei”

IOAN ANDONE: "Imi pare rau ca nu am reusit sa fac performanta! Mi-am dorit enorm, ca orice dinamovist, sa castig cel putin un trofeu inca din primul an de contract. Din pacate nu am obtinut ceea ce ne-am propus la inceputul sezonului trecut si am decis, de comun acord cu conducerea clubului, rezilierea contractului. Le multumesc suporterilor pentru atasamentul fata de echipa, in special Peluzei Catalin Hildan si sper din tot sufletul ca Dinamo sa readuca un trofeu in Stefan cel Mare. La Dinamo m-am format ca jucator, ca antrenor si voi ramane in continuare un sustinator al clubului meu de suflet!"


Andone si Dinamo au incetat contractul