Dinamo

Dinamo ar putea fi antrenata de un italian obscur, dar macar cu sange proaspat

Dinamo inlocuieste un antrenor "no name" din Romania cu un "no name" din Italia. Mandatul lui Liviu Ciobotariu, inceput in aceasta vara, se va sfarsi abrupt. Dinamovistii vor sa aduca in locul sau un antrenor italian, la sfatul lui Mircea Lucescu, conform presei din Italia. Este, insa, de apreciat la Dinamo ca aduce un nume nou, in toata aceasta rotire de 'antrenori' din Liga 1, acelasi nume mai mult sau mai putin obosite.
Ingropati in datorii, sefii din Stefan cel Mare nu au suficienti bani pentru a aduce un antrenor cu nume, astfel ca au trecut la experimente. Ciobotariu a picat testul inca dinaintea primului meci, astfel ca Nicolae Badea a gasit o solutie externa.

Federico Giunti este alesul presedintelui dinamovist, care s-a consultat inainte de a lua aceasta decizie si cu Mircea Lucescu, anunta presa din Italia.

Cine este Giunti? In varsta de 40 de ani, el este un fost jucator bun din Italia, care are in cariera echipe precum Parma, Milan, Brescia, Besiktas sau Bologna. La Brescia si Besiktas a fost pregatit de Il Luce.

Ca antrenor, Giunti este insa un anonim. El a pregatit formatia de tineret a lui Perugia in sezonul 2009-2010, iar singura sa experienta la seniori a avut loc sezonul trecut, in liga a patra din Italia, la Foligno, de unde a fost demis dupa doar patru luni.

In acest interval, el a disputat 13 meciuri, in care a obtinut doar trei victorii.

Onlinesport


Dinamo ar putea fi antrenata de un italian obscur, dar macar cu sange proaspat