Dinamo

Prima victorie a dinamovistilor in Antalya

Dinamo a inregistrat prima victorie in seria de meciuri amicale din Antalya, dupa ce a invins pe Obolon Kiev cu 2-0. Golurile dinamovistilor au fost inscrise de Cosmin Moti, in startul partii secunde, si Rafael Stanescu, pe final de meci.
Dinamo a incercat sa spele rusinea meciului pierdut la scor de neprezentare cu Austria Viena si a inceput in forta intalnirea cu ucrainienii de la Obolon Kiev, echipa care a terminat pe locul 11 turul de campionat in Ucraina.

Ionel Danciulescu a fost foarte aproape de gol inca in minutul 3 al meciului, insa bara s-a opus deschiderii scorului, sutul dinamovistului din pasa lui Liviu Ganea oprindu-se in transversala.

Gabi Torje si apoi Marius Alexe au semnat inca doua ocazii de gol ale dinamovistilor, insa in prima faza mingea s-a dus peste poarta, iar pe urma sutul dinamovistului a fost blocat. A treia si ultima mare ocazie de gol a cainilor rosii in prima repriza a purtat semnatura lui Cosmin Moti. Fundasul a reluat cu capul din pozitie excelenta putin peste transversala, o centrare perfecta din lovitura libera trimisa de Bogdan Patrascu.

Moti si-a spalat pacatele la sapte minute de la startul partii secunde. Ramas singur in careu cu portarul lui Obolon, fundasul cainilor a sutat de doua ori consecutiv in blocajul portarului, pentru ca sa reuseasca sa trimita mingea in plasa doar din a treia incercare.

Cu un prim gol marcat intr-un meci in acest an, Dinamo a avut o cadere de concentrare cateva minute mai tarziu, cand defensiva cainilor a permis ucrainienilor sa se apropie periculos de poarta, insa Dinamo a fost salvata de egalare prin interventiile fenomenale ale lui Balgradean, intrat in poarta la pauza in locul lui Curca. Portarul dinamovistilor a respins in prima faza un sut violent din lateral, pentru ca imediat sa scoata de sub transversala o lovitura puternica de cap din centrul careului.

Jocul a scazut in intensitate spre final de meci, cand cele doua echipe au intampinat probleme si din cauza gazonului slabit din cauza ploii torentiale. Dar cu cateva secunde inainte de fluierul de final Rafael Stanescu si-a incercat norocul cu un sut pe jos din afara careului si a inscris primul sau gol pentru Dinamo, stabilind si scorul final al meciului.

Dinamo a inceput cu urmatoarea formula: Curca, Craciun, Dragos Grigore, Cosmin Moti, Valeriu Bordeanu, Gabi Torje, Margaritescu, Patrascu, Alexe, Ionel Danciulescu, Liviu Ganea. Dupa pauza, in teren au intrat si Balgradean, Vlad Munteanu, Rubio, Djakaridja Kone, Catalin Munteanu, Georgian Paun, Zie Diabate, Rafael Stanescu.

Onlinesport: Irina Maxim


Prima victorie a dinamovistilor in Antalya