Dinamo

Marius Niculae nu asteapta prea multe oferte in pauza de iarna

Atacantul Marius Niculae a declarat, joi, înaintea antrenamentului, ca nu crede ca jucatorii dinamovisti vor avea oferte de transfer în pauza competitionala, din cauza locului "rusinos" (6) pe care îl ocupa în clasamentul Ligii I.

"Nu mi-am facut bagajele de plecare, doar pentru vacanta. Intentionez sa plec în vacanta momentan, apoi vom vedea ce va fi. Conducatorii nostri au spus ca orice jucator este de vânzare si cu siguranta vor fi discutii. Având însa în vedere locul pe care îl ocupam în clasament cred ca ofertele vor lipsi. Dinamo se afla pe un loc rusinos si toata lumea era obisnuita sa fie în frunte", a declarat Niculae.

Atacantul spera ca dupa pauza de iarna Dinamo sa aiba puterea de a recupera cele 10 punte care o distanteaza de prima pozitie în clasament: "Suntem pregatiti de vacanta, dar din pacate nu vom avea o vacanta tocmai linistita, din cauza locului pe care îl ocupam în clasament. Pentru câteva zile vom uita de fotbal, de tot ceea ce a însemnat anul acesta, ne vom gândi la familie si purcel. Conducerea nu ne-a certat, cei mai suparati suntem noi, apoi vin suporterii si abia apoi conducerea. Ne gândim sa câstigam meci de meci pentru ca la Dinamo tot timpul obiectivul este campionatul. Din nefericire, acum suntem la 10 puncte de lider, dar nu e o diferenta foarte mare daca ai o echipa puternica si te bazezi ca poti sa câstigi mult mai multe meciuri decât în tur. Nu mai avem încrederea asta în noi, dar speram ca dupa aceasta pauza de iarna sa ne întarim si sa privim cu alti ochi returul".

Referitor la o eventuala despartire de antrenorul Ioan Andone, Niculae considera ca tehnicianul ar trebui pastrat cel putin pâna la finalul sezonului. "Pentru mine e bine ca Andone sa continue pâna la vara si apoi sa vedem unde suntem, pentru ca a început o treaba si e pacat sa o întrerupem la jumatate", a precizat atacantul dinamovist.

Mediafax



Marius Niculae nu asteapta prea multe oferte in pauza de iarna