Dinamo

Bordeanu: "Sunt mari probleme financiare la Dinamo"

Fundasul echipei Dinamo, Valeriu Bordeanu, a declarat, joi, ca la gruparea bucuresteana sunt mari probleme financiare, precizând ca el este obisnuit cu ele, deoarece la Unirea Urziceni s-a confruntat cu asemenea lucruri, dar surprinzator acestea s-au rezolvat dupa transferul sau.

"Sunt probleme mari. Nu stiu daca este echipa în Liga I care sa nu aiba probleme. Vin de la o echipa mica ce avea probleme financiare, dar care vad ca acum s-au rezolvat. De când am venit la Dinamo nu am verificat contul, o sa o fac dupa ce vom mai urca în clasament", a spus Bordeanu.

Cotidianul Prosport a anuntat, joi, ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala a blocat conturile clubului Dinamo pentru recuperarea a 5,3 milioane de lei, reprezentând datoria înregistrata de SC Dinamo 1948 SA la bugetul asigurarilor sociale la data de 30 septembrie 2010.

Valeriu Bordeanu este de parere ca Dinamo trebuie sa obtina victoria în partida cu Victoria Branesti pentru a nu pierde contactul cu echipele din fruntea clasamentului. "În acest meci trebuie sa obtinem victoria, pentru ca altfel pierdem contactul cu echipele din fata. Speram în continuare la titlu, pentru ca speranta moare ultima. Trebuie sa ne descurcam pâna la urma, pentru ca sunt multi absenti. Cine intra în teren trebuie sa faca fata cu brio", a adaugat Bordeanu.

Întrebat daca nu este deranjat ca antrenorul Ioan Andone îi cere sa evolueze pe postul de fundas dreapta în loc de stânga, Bordeanu a raspuns: "Am ajuns la o vârsta la care nu îmi mai permit sa spun ca nu mai joc pe un anumit post. Când eram mai tânar mai spuneam".

Bordeanu considera ca Gabriel Torje ar putea evolua la orice echipa de top din Europa. "Pe Torje l-as vedea la orice echipa din Europa. Nu este prea mic pentru nimeni, este chiar înaltut. Sunt atâtia jucatori talentati de la o vârsta frageda", a completat Bordeanu.

Valeriu Bordeanu a afirmat ca rezultatele obtinute de Dinamo în acest sezon sunt cauzate si de viata extrasportiva a unor fotbalisti. "N'Doye era un tip mai retras, introvertit. Era normal sa stea în casa cu doua zile înainte de meci sau sa fie acasa la zece. Probabil ca si din aceasta cauza suferim în joc", a subliniat Bordeanu.

Mediafax


Bordeanu: "Sunt mari probleme financiare la Dinamo"