Dinamo

Dinamo, in fata unui moment critic

Scandalul provocat de Ousmane N'Doye si Ioan Andone reprezinta un punct de cotitura pentru viitorul lui Dinamo. "Cainii" traiesc un deja-vu si, asa cum s-a intamplat si in primavara, trebuie sa aleaga intre unitatea grupului si capriciile unui jucator valoros.
Daca in primavara dinamovistii au preferat sa zguduie din temelii unitatea vestiarului, prin iertarea lui N'Doye, de aceasta data sefii din Stefan cel Mare sustin ca lucrurile vor sta total diferit.

Ioan Andone le-a transmis un mesaj clar - "Eu sau el" - iar Nicolae Badea i-a dat asigurari tehnicianului ca senegalezul nu se va mai afla sub comanda sa pana la finalul acestui an, din care au mai ramas cinci meciuri de disputat.

Totusi, totul s-ar putea intoarce insa impotriva lui Andone, care va ramane cu doar doua variante la dispozitie pentru postul de inchizator - Kone si Margaritescu.

In cazul in care acestia nu vor da un randament bun, Andone ar putea plati cu postul. Deja o parte importanta a suporterilor sustine ca "Falcosul" face jocurile familiei Becali si ca tot scandalul este regizat dinainte.

Aceasta ipoteza este sustinuta si de Ousmane N'Doye, care s-a plans ca a fost vanat. Chiar si asa, N'Doye vrea inapoi la prima echipa, indiferent daca Andone va ramane antrenor.

"Andone e mic pentru mine, nu face nici cat negrul de sub unghie. Dar eu nu joc la Dinamo pentru el, nu ma intereseaza ce zice sau ce face pe teren. Eu dau totul suta la suta", a spus N'Doye.

Onlinesport


Dinamo, in fata unui moment critic