Dinamo

Cehii au vrut sa-i dea teapa lui Dinamo

Printre jucatorii adusi in probe de Dinamo in aceasta vara, cehul Jan Kadlec s-a evidentiat prin inaltimea sa. La cei 2.01 metri, Kadlec a fost dat afara dupa doar doua zile de la Dinamo, iar acum Ioan Andone a explicat motivul. Iata aici ce teapa au vrut sa-i dea cehii de la Sparta Praga lui Dinamo.
Aflata in criza financiara, Sparta Praga a vrut sa dea lovitura printr-o teapa data echipei din Stefan cel Mare.

Sefii celor de la Sparta au trimis un jucator cu un pusti in varsta de 18 ani, Vaclav Kadlec, care bifase deja 51 de meciuri in doi ani pentru prima echipa si ajunsese si in nationala Cehiei.

Andone si-a frecat mainile de bucurie in momentul in care a auzit ca poate face rost de un asemenea jucator, insa realitatea a fost crunta.

Cehii l-au trimis in realitate pe Jan Kadlec, fratele lui Vaclav, care jucase doar la echipa a doua a lui Sparta Praga si care nu a reusit sa inscrie nici un gol din 14 centrari trimise de Andone. Desi avea 2.01m inaltime, punctul slab al lui Jan Kadlec era lovitura de cap.

Cei de la Sparta Praga nu au avut pic de rusine in teapa pe care au incercat sa i-o dea lui Dinamo. Vaclav Kadlec era brunet si avea 22 de kilograme mai putin decat fratele sau, blond.

"Era lemn! Am avut nevoie de 30 de secunde pentru a-mi da seama ce fel de jucator aveam in probe", a spus Andone.

Onlinesport


Cehii au vrut sa-i dea teapa lui Dinamo