Dinamo

Danut Lupu vrea la Dinamo: "Voi fi ca MM"

Danut Lupu s-a intalnit cu Nicolae Badea pentru a discuta despre preluarea postului de director sportiv al lui Dinamo. Lupu si-a dat acordul si spune ca vrea sa fie noul MM din fotbalul romanesc.
Dinamovistii cauta sa acopere golul lasat de Tica Danilescu prin aducerea lui Danut Lupu, un vesnic pamfletar al situatiei din Stefan cel Mare.

"La Dinamo lipseste un om care sa faca legatura intre vestiar si conducere. Mi-as dori enorm de mult sa fac acest lucru. Trebuie un om ca MM Stoica sau Dinu Gheorghe, iar eu pot face asa ceva", a spus Danut Lupu.

Dupa ce a facut mai multe declaratii critice la adresa lui Dinamo, Lupu a devenit mielusel in perspectiva ocuparii noului post si a indulcit mult tonul.

"O sa vedeti ca Dinamo va castiga derbiul cu Steaua. Am mare incredere in Andone, e singurul antrenor care poate sa faca ceva la Dinamo", a promis Lupu.

Odata cu posibila venire a lui Lupu in conducerea lui Dinamo, rivalii "cainilor" au inceput deja sa glumeasca. "A fost adus ca sa fure tactica adversarilor", spun rivalii lui Dinamo, aluzie la problemele pe care Lupu le-a avut in Grecia.

Onlinesport


Danut Lupu vrea la Dinamo: "Voi fi ca MM"