Dinamo

Danciulescu: "Dinamo a fost mereu candidata la castigarea Cupei Romaniei"

Atacantul dinamovist Ionel Danciulescu a declarat, marti, într-o conferinta de presa, ca echipa sa a fost mereu o candidata la câstigarea Cupei României, în ciuda faptului ca în ultimii ani nu s-a mai calificat în fazele superioare ale competitiei.

"Nu e criza la Dinamo, suntem la început de campionat, nu e nimic pierdut. Daca bateam sau faceam macar un egal cu Vaslui, eram acolo în fata. Totul va reveni la normal, nu e diferenta mare de puncte. Dinamo încearca sa faca spectacol, sa jucam fotbal, nu sa pacalim acest fenomen. În ultimul timp nu am mai ajuns în fazele superioare ale Cupei României, dar Dinamo a fost întotdeauna o candidatala câstigarea trofeului. Odata cu meciul de cupa si cel cu Urziceni, pe care speram sa le câstigam, speram sa trecem peste toate problemele. Cristi Borcea a fost la noi în vestiar si ne-a promis ca în aceasta saptamâna se vor regla micile probleme financiare", a declarat Danciulescu.

Atacantul dinamovist considera ca nu a revenit la forma care l-a consacrat, precizând ca nu îi poate reprosa antrenorului Ioan Andone faptulca nu este titular. "Eu nu am cerut nimanui explicatii daca nu joc. Chiar daca nu o sa ma foloseasca 30 de meciuri, îl respect pe domnul Andorne si nu voi cere explicatii. E decizia antrenorului si nu pot comenta. Eu sunt contient ca pot mai mult, sunt la început dupa o perioada mai lunga în care nu am jucat, dar usor-usor voi încerca sa-mi ajut echipa cât pot de mult", a mai spus Danciulescu.

Partida Dinamo-Ceahlaul Piatra Neamt, din cadrul 16-imilor de finala ale Cupei României, se va disputa miercuri, de la ora 20.30.

Mediafax



Danciulescu: "Dinamo a fost mereu candidata la castigarea Cupei Romaniei"